Online játék blog

Online Játékok Blog


Add a Startlaphoz     Olvasták: 3676 alkalommal

IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad

Admin | 2018-05-21 05:00:27 | IL-2 Sturmovik, repülő szimulátor, második világháborús repülők, légi csaták, repülős játék

A játék a második világháborúban játszódik és annak az időszaknak a repülőivel tudunk szimulátor szerűen repülni.

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradAz IL-2 Sturmovik sorozat darabjait, már 14 éve élvezhetjük és kétségtelen, hogy a legjobb a maga műfajában. A játék a második világháborúban játszódik és annak az időszaknak a repülőivel tudunk szimulátor szerűen repülni.

Érdemes, főleg a kezdőknek, először a tutorial pályákat végigcsinálni. Ezek segítenek elsajátítani a repülőgépek és a fegyverek használatát. Már itt is kétféle küldetéscsoportból választhatunk. A rövidebb, illetve a hosszabb feladatok. Aki a rövidebb küldetést választja, ő, azonnal a levegőben találja magát és csakis a küldetéssel kell foglalkoznia. Míg, aki a hosszabb verziót preferálja, annak olyanokkal is foglalkoznia kell, hogy felszállás és leszállás a kiválasztott repülőgéppel.
Van azonban, még érdekesség a játékban, mégpedig az, hogy minden küldetés előtt választani lehet, hogy melyik oldalon szeretnénk harcolni, milyen repülőt akarunk vezetni, valamint a feladat jellegét is megadhatjuk, amik a következők lehetnek: bombázás, megközelítés, földi célok támadása (de nem bombázásra), bombázók kísérete vagy sima őrjárat. A sikeres feladatokért XP-t kapunk, amivel újabb festéseket érünk el, valamint további fegyverek állnak a rendelkezésünkre.

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradAz IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad játékban a fizika, a hagyományoknak megfelelően nagyon jó lett. Itt jelentősége van annak, hogy milyen repülőgéppel repülünk, mindegyiknek megvan az egyedi tulajdonsága, csakúgy, mint a valóságban is. Annak is jelentősége van, hogy a gépünket hol találják el, a sérülés helyzetétől függően, az irányításban is jelentkeznek a hibák.
A hangokba sem igazán lehet belekötni, megfelelő hangrendszer mellett igazán hatásosak a repülőgépek motorjainak a hangja, a mérettől és típustól függően. A grafika is remek, a gépek, kívül és belül egyaránt igen részletesen lettek kidolgozva. A történet a téli időszakban játszódik, ami azt jelenti, hogy havas táj felett repülhetünk, egy 358x230 km-es térképen. Remek légi csatákban vehetünk részt, ami jócskán megnövelheti az adrenalin szintet.

Igaz vannak a játékban apróbb hibák, mindezek ellenére az IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad egy rendkívül jó repülőszimulátor, amiben a második világháború legendás repülőivel csatázhatunk, bombázhatunk.



IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad
IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad
IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad

© 2013 H Stúdió  Online Játék Blog   |   H Stúdió   |   e-mail   |