Online játék blog

Online Játékok Blog


Add a Startlaphoz     Olvasták: 1284 alkalommal

Turning Point Fall of Liberty

Admin | 2018-05-21 05:00:05 | Turning Point Fall of Liberty, alternatív világ, MP50-es géppisztoly, Dan Carson, FPS játék

A Turning Point Fall of Liberty segítségével, egy alternatív világba csöppenünk, ahol a náci Németország legyőzte Európát és most éppen az USA meghódítására készül.

Turning Point Fall of Liberty
A Turning Point Fall of Liberty segítségével, egy alternatív világba csöppenünk, ahol a náci Németország legyőzte Európát és most éppen az USA meghódítására készül.

A történet ott kezdődik, mikor Winston Churchill 1931-ben New Yorkba látogat és ott elüti őt egy taxi. A valóságban ezt a balesetet megúszta, de a játék idővonalán ez tragikus kimenetelű volt. Churchill vezetésének hiánya azt eredményezte, hogy a fasiszták sikeresen lerohanták egész Európát, elfoglalták Oroszországot is. Az Egyesült Államok kimarad a világháborúból és egész 1953-ig békésen éltek, ebben a világrendben. Németország ebben az évben, azonban úgy gondolta, hogy elég erős hozzá, hogy lerohanja az Újvilágot.

A Turning Point Fall of Liberty játék főhőse, egy derék építőmunkás, Dan Carson, aki New Yorkban él és dolgozik. Ezen az emlékezetes napon is, szokásához híven indult munkába és bőszen építette a város legújabb felhőkarcolóját. Ekkor két repülőgép tűnt fel felettük és lángba borították a Turning Point Fall of Liberty
fél várost. Gyakorlatilag itt kapcsolódunk be a történetbe, Dan oldalán, aki felveszi a harcot a megszállókkal.

Elindul lefelé az épülő házból és máris a történések közepén találja magát. Az első katonától, akivel találkozik, elveszi a fegyverét, így tesz szert, egy MP50-es géppisztolyra, elkezdi irtani az ellenséget. Több küldetésben vehetünk részt, amikben persze a feladatunk mindig az, hogy a behatolókat lemészároljuk. Három városban tudjuk a harcot felvenni, New York, Washington és London, nyolc pályán. Igaz a beharangozásnál még 8-10 helyszínt emlegettek, de a megmaradt négy is elég izgalmasra sikerült. A negyedik nem város, hanem egy óriási léghajó belseje.
Mindenfelé lerombolt városokkal találkozunk, mintha az USA hadserege nem is létezne, csak mi vettük volna fel a harcot. Az elvégzendő feladatok, az ilyen játékban megszokottak, bombák hatástalanítás, túszok megmentése, egy adott terület megvédése, eljutni egyik helyről a másikra és persze a világ megmentése.
Turning Point Fall of Liberty
Nagyon hiányzik a játékból a járművek vezetése. Ez teljes egészében kimaradt, ami nagy hiányossága szerintem. Azért akadnak benne a szokásostól eltérő motívumok is, mint, hogy a bombákat nekünk kell kézzel összeszerelni, vagy, ha elég közel kerülünk az ellenfélhez, akkor kézitusára is van lehetőség, vagy éppen bizonyos tárgyakra, épületekre fel lehet mászni.
A fegyverek kínálata nem túl nagy, de azért még elfogadható. Mindenből találunk német és amerikai változatot. Egyszerre két fegyver lehet nálunk és négy darab gránát.

A grafika és a hangok terén nem alkottak maradandót a fejlesztők, csak a szokásost hozták. Az alapötlet egészen jó lenne, csak a megvalósítás sajnos eléggé átlagos lett, vagy talán még rosszabb. Persze ez szubjektív, én így gondolom. Biztosan vannak olyanok, akiknek a Turning Point Fall of Liberty bejön.


Turning Point Fall of Liberty
Turning Point Fall of Liberty
Turning Point Fall of Liberty
Turning Point Fall of Liberty

© 2013 H Stúdió  Online Játék Blog   |   H Stúdió   |   e-mail   |