Online játék blog

Online Játékok Blog


Hirdetés

Legfrisebb bejegyzések


IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad

Lego Indiana Jones: The Original Adventures

Anno 1404: Venice

Turning Point Fall of Liberty

Colin McRae Rally 3

Játssz az ingyenes online játékokkal!

A szórakozás mindig is szerves része volt az emberek életének. Manapság egyre nagyobb számban vannak azok, akik az interneten keresztül próbálnak meg kikapcsolódni. A mai életforma, ami tele van stresszel, az emberek vágynak az olyan helyekre, ahol el tudják felejteni a napi gondokat, enyhíteni tudják a stressz okozta feszültséget.

2013-09-10

Unatkozol? Próbáld ki az online flash játékokat

Tombol a nyár, ez a nyaralás ideje. Ha tehetik, akkor a gyerekek különböző nyári táborokban élvezik a nyarat, ez azonban igen drága és nem mindenki engedheti meg magának. Azonban az nincs leírva sehol, hogy akik otthon töltik a szünidőt, azok ne szórakozzanak. De a kérdés az, hogy milyen szünidei lehetőségek állnak a rendelkezésünkre, hogy a nyár mégis emlékezetes maradjon. Az egyetlen válasz a mai világban, az online játékok.

2013-09-15

Goodgame Disco – A Te szórakózóhelyed

Oldalunkon keresztül elérhető multi-player játék a Goodgame Disco, melyet egy magyar csapat készített. Egy nagyszerű online stratégiai játék, melyben egy szórakozóhelyet kell vezetned, mind ezt magyar nyelven teheted.

2013-09-25

Online lövöldözős és akció játékok

Az internet kihatott az egész világra a szórakozás terén, mivel lehetővé teszi, hogy több forrásból is hozzáférjünk. Számtalan játékfejlesztő sok -féle játékot hoznak létre, minden műfajban, hogy odavonzzák a játékosokat.

2013-09-30
© 2013 H Stúdió  Online Játék Blog   |   H Stúdió   |   e-mail   |